Zgodovina podjetja

MPPM d.o.o. je družinsko podjetje, ustanovljeno 06.01.2010 osnovna dejavnost je opravljanje prevozov v cestnem transportnem prometu. Pri zagonu poslovanja podjetje ni imelo težav, saj je nadaljevalo že utečen posel, kateri se je do ustanovitve podjetja vršil v okviru s.p..

Od ustanovitve dalje, je podjetje ustvarjalo prihodke izključno s prevozi in sicer v pretežnem delu za tuje naročnike ( EU ), od domačih naročnikov pa je bila med večjimi družba Paloma d.d. ( do konca leta 2013 ). Po tem smo začeli sodelovati z novim naročnikom iz Avstrije.

Naše poslanstvo & vizija

Vozni park praviloma menjavamo vsaka 3 leta. Mednarodne prevoze tako opravljamo s sodobnimi in zaneslivimi vozili znamk Mercedes in DAF.

V začetku leta 2014 smo se odločili za razširitvi dejavnosti in sicer na trgovino z rezervnimi deli predvsem za tovorna vozila, servisno dejavnostjo in vulkanizerstvo.

about
Vodstvo

Spoznajte nas

Free HTML5 Templates by gettemplates.co

Matej Tušek

direktor

Ponujamo vedno več storitev za osebna, dostavna in tovorna vozila in veseli smo, da so stranke zadovoljne, ker lahko več storitev opravijo na enem mestu.